top of page

Ons team!

Een specialist op ieder gebied

Dit is het team van Rondje Park. Samen bieden we u wekelijks een divers programma van fysieke en mentale activiteiten.

Zie hiervoor het rooster.

Gineke Beukema

Gineke Beukema

Balans & RGM

Mijn naam is Gineke Beukema en ik werk als fysiotherapeut in Den Haag en Scheveningen. Sinds 2008 ben ik lid van ParkinsonNet.

Veronika Reithmeier

Veronika Reithmeier

Dansen

Mijn naam is Veronika Reithmeier en na een carrière als ballerina, werk ik sinds 2008 als danslerares en ben ik verbonden aan DansPark.

Feikje Nassy

Feikje Nassy

Samenspraak

Ik ben Feikje Nassy. Tot juni 2022 heb ik gewerkt als logopedist, waarbij ik altijd geboeid ben geweest door de neurologische aspecten van spraak.

Gastdocent Jacqueline de Klerk

Gastdocent Jacqueline de Klerk

Workshop Beter Ademhalen

Beter ademhalen geeft energie!

Jack Duyst

Jack Duyst

Boksen

Ik ben Jack Duyst, eigenaar van Bodyboxx Gym in Den Haag. Ik heb de opleiding gevolgd om aan de slag te kunnen met Parkinson Boxing.

Karin Dijkstra

Karin Dijkstra

Stoelyoga

Ik ben Karin Dijkstra, docent pilates en bodybalance, stress- en burnout coach en opgeleid tot yogadocent met specialisatie stoelyoga.

Guus Kramer

Guus Kramer

Tai Chi

Ik ben Guus Kramer en doceer al ruim 20 jaar Tai Chi. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan in lesgeven aan mensen met Parkinson.

Caroline Jurgens

Caroline Jurgens

Breinfitness

Mijn naam is Caroline Jurgens. Ik werk als neuropsycholoog bij Evita en ben als yogadocente aangesloten bij het Yoga4Parkinson netwerk.

Martine van der Wal

Martine van der Wal

Meditatie les

Ik ben Martine van der Wal, pedagogisch coach. Sinds 2017 ben ik Zenmeditatie-leraar en nu ook eigenaar van Zen.nl/denhaag.

Ellen de Jonge

Ellen de Jonge

Zingen

Mijn naam is Ellen de Jonge, klassiek geschoold sopraan, zangdocent en koordirigent. Ik ben ben geboeid door het fenomeen zingen en het brein.

bottom of page