top of page

Nieuwsbrief mei

WORKSHOP: Het betere voetenwerk in de praktijkDinsdag 4 april 11.00Rode Olifant

Op 4 april j.l. gaf fysiotherapeut en voetentrainer Anouska Stokvis een bijzonder interessante lezing, waarin ze vertelde over de werking van onze voeten en hoe we de connectie met onze voeten kunnen vergroten. Belangrijk, want hiermee verhoog je het vermogen om goed te kunnen lopen en verbeter je je balans en lichaamshouding. Tijdens de lezing bleek er een grote behoefte te zijn om een extra workshop in te plannen voor voetoefeningen. Deze vindt plaats a.s. dinsdag om 11.00 uur.

Ook als je de lezing gemist hebt, is deelname aan de workshop interessant. Partners zijn welkom als toeschouwer.


NIEUW: Het Rondje Park All Inclusive Abonnement

Voor het gemak, maar ook om meer plezier te hebben van het Rondje Park aanbod, introduceren we Het Rondje Park All Inclusive Abonnement, afgekort het Abonnement. Met dit abonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle activiteiten, die we wekelijks aanbieden. Kosten zijn € 75 per 4 weken. Dit betekent dat het al voordeliger is als je aan 2 activiteiten per week wilt meedoen. Betaling gaat per automatische incasso en loopt door totdat je aangeeft te willen stoppen. Je boekt je abonnement net zoals rittenkaarten in je account.


EXTRA: interessante informatie Op onze website www.rondjepark.nl is de button Nieuws toegevoegd. Je kunt er alle nieuwsbrieven nalezen. Daarnaast is daar ruimte voor allerhande extra interessante informatie, zoals een filmpje van Bas Bloem over het gebruik van Parkinson tijdens het sporten. Kijk dus regelmatig op de Ronde Park website.MEDITEREN MOET JE GEDAAN HEBBEN

Op de Rondje Park Dag viel helaas de meditatietraining uit. Maar wie wil, kan kosteloos toch kennismaken met de lessen van Martine en wel op maandag 22 mei om 13.00 uur. Meditatie, je moet het geprobeerd hebben, al is het slechts eens in je leven. Maar pas op: de meesten raken verslingerd. Gelukkig is het een hele gezonde verslaving voor lichaam én geest.

コメント


bottom of page