top of page

Nieuwsbrief November

Bijgewerkt op: 12 apr.

NIEUWSBRIEF

RONDJE PARK nr 20 – NOVEMBER 2023Lezing

Over bestaande medicatie én de nieuwste ontwikkelingen

Met Parkinson is medicatie vaak een zoektocht. Er zijn verschillende soorten geneesmiddelen, die de symptomen van de ziekte kunnen verminderen. Welk middel werkt is per persoon erg verschillend. Het hangt af van de klachten, die je hebt maar ook hoe je op een middel reageert. En vandaag kun je anders reageren dan morgen. Kortom, medicatie is een bron voor tal van vragen.

Sabine Holst, apotheker van apotheek Seinpost in Scheveningen en aangesloten bij ParkinsonNet is begin dit jaar al een keer langsgekomen bij Rondje Park. Er zijn echter altijd nieuwe vragen en er zijn ook nieuwe ontwikkelingen. Daarom hebben we Sabine nog een keer uitgenodigd. Ze zal een inleiding geven over de verschillende geneesmiddelen, die gebruikt worden bij Parkinson en op welke manier deze werken. Daarnaast geeft zij adviezen voor goed gebruik van levodopa en ingaan om de nieuwste ontwikkelingen op medicijngebied Heb je vragen voor de apotheker? Neem deze ook gerust mee, zodat deze ook behandeld kunnen worden.' Dinsdag 21 november om 11.00 uur in de Rode Olifant. Aanmelden op de gebruikelijke wijze. Partners of andere geïnteresseerden zijn ook welkom maar graag even opgeven via info@rondjepark.nl.ERVARING PARKINSON EN ZEN

Maandag 20 november is Miranda Anderson aanwezig bij de Meditatieles. Miranda heeft ook Parkinson en zij heeft veel baat bij Zen meditatie. Dat wil ze graag met ons delen. Twijfel je of mediteren wat voor je is, kom dat zeker luisteren naar Miranda. Maandag 20 november om 13.00 uur in de Rode Olifant


DONATIES BLIJVEN WELKOM De afgelopen weken hebben we een mooi bedrag aan donaties gekregen. Veel dank daarvoor! De donatieknop blijft in de lucht, want alle beetjes helpen. Ook willen/moeten we binnenkort toch wat gaan betalen voor al die kannen koffie en thee, die nu nog gratis zijn. Dus ook daarvoor zijn donaties welkom. Dat kan heel makkelijk via www.rondjepark.nl/doneer of via de button.


Boeken via de app

Heb je de app van Paynplan al geïnstalleerd? Dit maakt het boeken nog eenvoudiger. De app is te downloaden in de Play store voor Android gebruikers en in de Apple store. Mocht het niet lukken, laat het dan weten via info@rondjepark.nl. Dan helpen we je graag een keer in de Rode Olifant.

Comments


bottom of page