top of page

Nieuwsbrief juni

Rondje Park nu, straks en later


Deze week is het prachtig weer en hopelijk het begin van een lange zonnige zomer. Een goed moment om te vertellen wat de plannen zijn met Rondje Park voor deze zomer, het najaar en daarna. Nu de vakantieperiode. We hebben besloten om in de zomermaanden gewoon open te blijven omdat de docenten zeer wisselend met vakantie gaan. Als je favoriete les vervalt, kun je altijd kiezen voor een andere training. De zon komt niet in de studio, dus de ruimte blijft lekker koel. In de agenda zie je vermeld staan welke lessen vervallen maar elke docent zal het ook van tevoren aangeven.


Straks het vervolg van 2023

Voor het vervolg vertel ik graag hoe het financieel gaat met Rondje Park. We hebben wederom een donatie van Fonds1818 ontvangen. Dat is heel mooi, want de trainingen zijn nog niet rendabel en zullen dat wellicht ook niet worden. Simpel gesteld kost een les ± € 100 en pas bij 10 deelnemers is de les kostendekkend en dat is bij praktisch geen enkele les het geval. Meer deelnemers is een deel van de oplossing maar sommige trainingen lenen zich niet voor 10 deelnemers. Er zal dus altijd extra financiering nodig zijn. Voor het komende half jaar scheelt de donatie van Fonds1818 een goede slok op een borrel, maar we hebben ook op rondjepark.nl een donatieknop geplaatst. Mocht je Rondje Park nader willen steunen, dan kan dat via deze donatie knop. Zo financieren we samen Rondje Park tot eind 2023. Dank alvast daarvoor.


Later in 2024 Ondertussen gaan we bij de gemeente Den Haag subsidie aanvragen voor 2024. Den Haag kent de subsidieregeling Sociaal en Vitaal en Rondje Park voldoet aan de voorwaarde maar er zijn natuurlijk meer kapers op de kust. Eind december weten we of Rondje Park ‘in de prijzen valt’. Als dat het geval is, kan een groot deel van de kosten daarmee gedekt worden. Dus keep your fingers crossed, geniet ondertussen van het heerlijke weer en we zien je graag zo veel mogelijk bij Rondje Park.



WORKSHOP: Het betere voetenwerk in de praktijk deel 2

Dinsdag 13 juni 11.00 – Rode Olifant Komende dinsdag geeft fysiotherapeut en voetentrainer Anouska Stokvis wederom een workshop ‘Het betere voetenwerk’. Tijdens deze workshop leert ze je een reeks van oefeningen om beter op je voeten te staan. Beter op je voeten staan betekent makkelijker kunnen lopen, een betere balans en lichaamshouding. Het zijn oefeningen, die je makkelijk thuis kunt herhalen.

Ook als je de lezing en eerste workshop gemist hebt, is deelname aan de workshop interessant. Partners zijn welkom als toeschouwer.



Makkelijk: de Paynplan app

Je kunt je heel makkelijk opgeven voor alle Rondje Park activiteiten via de Paynplan app. Zowel voor Apple als Android is deze app te vinden in respectievelijk de Apple Store en de Play Store


Ook makkelijk: Het Rondje Park Abonnement

Voor het gemak, maar ook om meer plezier te hebben van het Rondje Park-aanbod, introduceren we Het Rondje Park Abonnement. Met dit abonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle activiteiten, die we wekelijks aanbieden. Kosten zijn € 75 per 4 weken. Dit betekent dat het al voordeliger is als je aan 2 activiteiten per week wilt meedoen. Betaling gaat per automatische incasso en loopt door totdat je aangeeft te willen stoppen. Je boekt je abonnement in je account.

bottom of page