top of page

Extra nieuwsbrief mei

Lezing/workshop: MEER STEM met MINDER MOEITE

Dinsdag 16 mei 11.00Rode Olifant Voor iedereen, die merkt dat het spreken meer energie kost, staat er a.s. dinsdag 16 mei een bijzondere workshop/lezing op het programma.

Door een spiergerichte stemtraining weer duidelijk kunnen spreken: Voice Construction is een nieuwe methode, die het brein op een andere manier aanspreekt om de stem efficiënter in te zetten. Met als resultaat, het kost minder energie om helderder, luider en melodieuzer te spreken.

Maurits Draijer, klassiek geschoold zanger heeft deze methode ontwikkeld. Hij zal dinsdag alles over zijn methode vertellen en eerste oefeningen geven. In Parkinson Magazine kun je alvast meer over Maurits en zijn methode lezen.

Opgeven kan via je account via je account. Partners zijn welkom.


Makkelijk: de Paynplan app

Je kunt je heel makkelijk opgeven voor alle Rondje Park activiteiten via de Paynplan app. Zowel voor Apple als Android is deze app te vinden in respectievelijk de Apple Store en de Play Store


Ook makkelijk: Het Rondje Park Abonnement

Voor het gemak, maar ook om meer plezier te hebben van het Rondje Park-aanbod, introduceren we Het Rondje Park Abonnement. Met dit abonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle activiteiten, die we wekelijks aanbieden. Kosten zijn € 75 per 4 weken. Dit betekent dat het al voordeliger is als je aan 2 activiteiten per week wilt meedoen. Betaling gaat per automatische incasso en loopt door totdat je aangeeft te willen stoppen. Je boekt je abonnement in je account.


Herinnering: KOSTELOOS KENNISMAKEN MET MEDITATIE

Op de Rondje Park Dag viel helaas de meditatietraining uit. Maar wie wil, kan kosteloos toch kennismaken met de lessen van Martine en wel op maandag 22 mei om 13.00 uur.

Meditatie, je moet het geprobeerd hebben, al is het slechts eens in je leven. Maar pas op: de meesten raken verslingerd. Gelukkig is het een hele gezonde verslaving voor lichaam én geest.


Comments


bottom of page