top of page

NIEUWSBRIEF RONDJE PARK nr 23 – DECEMBER 2023


KERST-PRET

Op vrijdag 22 december willen we graag met elkaar een succesvol Rondje Park afsluiten en hoe kan dat beter dan met een uurtje dikke pret. Daarom trakteren we jullie op een Lachworkshop. Jaren geleden heb ik, Annemarie, zo’n workshop gevolgd en het was een heerlijke ervaring. In het begin is er wat schroom maar uiteindelijk lach je uitbundig met elkaar om niets. En daar word je er heel vrolijk en ontspannen van. Dus wees erbij!


Vrijdag 22 december van 14.00-15.00 met aansluitend Kerstborrel. Deelname aan de workshop is kosteloos maar er is wel een maximumaantal, dus wacht niet te lang met inschrijven als je er graag bij wilt zijn. Dat kan vanaf nu via je account of via info@rondjepark.nl. Partners en nieuwe gezichten zijn uiteraard welkom. Mocht er (te) veel belangstelling zijn, dan gaan deelnemers wel voor. Dat hoor je op tijd.


Voor de Kerstborrel hoef je je niet aan te melden. Deze is van 15.00 tot 17.00 uur. En is nooit vol.


Kerstsluiting

Na de Kerstborrel zijn we 2 weken gesloten. Heb je een abonnement dat schuiven we de incassodatum 2 weken op.


Vanaf maandag 8 januari staat de koffie weer klaar en kan iedereen aan de slag met dansen, boxen, mediteren, tai-chi, balanstraining, rgm, breinfitness én terug van weggeweest: yoga en samenspraak. In de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar lees je wanneer deze trainingen gaan plaatsvinden.

 

Rest ons je hele fijne feestdagen en alvast het allerbeste voor 2024 te wensen. Wat fijn dat je het afgelopen jaar deelgenoot was van Rondje Park. We hopen dat je dit ook komend jaar zal zijn.

 

Gineke, Nils en Annemarie

bottom of page