top of page

Feikje Nassy

Samenspraak

Iedereen wil graag gehoord en begrepen worden, ook in een groep. Met Parkinson is één op één spreken soms al een uitdaging. Laat staan als je je in een groep bevindt. Mensen praten nu eenmaal graag door elkaar heen en probeer daar dan maar eens tussen te komen als het spreken niet helemaal meer vanzelf gaat. Is dit herkenbaar voor u? Dan is Samenspraak een aanrader. Want anders dan bij ‘gewone’ logopedie, volgt u bij Rondje Park met meerdere mensen deze activiteit en wordt die groepsdynamiek zo mooi nagebootst.

U leert spelenderwijs hoe u in gezelschap makkelijker uit uw woorden komt en uzelf beter verstaanbaar maakt.

Tijdens Samenspraak gaan we een actueel onderwerp, een gebeurtenis, een krantenartikel bespreken, waarbij voldoende verstaanbaarheid getraind wordt met behulp van PLVT (Pitch Limiting Voice Treatment). Hierbij kan gebruik gemaakt worden van de Voicetrainer (een app op uw mobiel, die ik kan helpen uploaden). Ook is het spelen van Triviant een leuke manier om laag en luid spreken toe te passen.


Ik ben Feikje Nassy, logopedist sinds 1984. Tot juni vorig jaar heb ik actief gewerkt als logopedist, waarbij ik altijd zeer geboeid ben geweest door de neurologische aspecten van spraak. Ik ben dan ook Parkinsontherapeut en heb daar veel ervaring mee opgedaan.

Ik verheug me erop met u in gesprek te gaan.

bottom of page