top of page
Spaces.jpg

Locatie

Yogastudio van Spaces

de Rode Olifant

Zuid Hollandlaan 7

2596 AL  Den Haag

BEREIKBAARHEID

De hoofdingang van de Rode Olifant is aan de Zuid-Hollandlaan 7. Bij de receptie kunt u melden dat u komt voor Rondje Park. Ze wijzen u dan de weg naar de studio (in het souterrain). 


Bent u minder goed ter been, dan kunt u het souterrain ook bereiken via de Fietsenstalling-ingang, links van de hoofdingang. De deur van de Fietsenstalling is normaal gesproken gesloten maar vanaf 20 minuten voor aanvang van elke training geopend. 
 

Openbaar vervoer

De Rode Olifant is bereikbaar met bus 385 en 685 vanaf Den Haag CS richting Sassenheim resp. Oegstgeest. Uitstappen bij bushalte Boslaan (2de halte). Het gebouw is aan de overzijde van de Zuid-Hollandlaan.

Lopen

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 10 minuten lopen via het Malieveld naar de Rode Olifant.

Fietsen

Aan de linker zijkant van de Rode Olifant kunt u uw fiets parkeren in fietsrekken.

Auto

Er is een Kiss&Ride voor de hoofdingang. U kunt parkeren in de parkeergarage aan de achterkant van de Rode Olifant, ingang Mesdagstraat (de trap naar de ingang is echter wel stijl!). Neem het linkerhek. Scan de QR code op uw telefoon. Het hek gaat dan open en de parkeertijd gaat lopen. Let op: niet vergeten af te melden als u de parkeergarage weer verlaat. Kosten: €2,50/uur. 

bottom of page